Go-kart track logo
Karthalle Ebensee
Ebensee, Austria
450 м
Chiuso
10:00 - 23:59
Tempi migliori
periodo:
Kart
HK 7
Tempo

Nessun risultato
risponde alle vostre criteri.
Clendario
Contattaci
Karthalle Ebensee
: Österreich, 4802 Ebensee, Weberreistrasse 8
Write us an e-mail
Ranking da tempo
Posizione
Nome
Tempo
Data


Classifiche punti
Posizione
Nome
Points
Position
km
Chall.
Champ.Come si può ottenere il titolo successivo
Tipo Kart
Driver
Expert
Racer

;
Prenota online

Karthalle Ebensee
partecipanti:

INDIVIDUALE
sessione
GRUPPO
sessione
Date / Time:
Session type:

Кart:


Nomi
E-mail
Numeto di telefono

;
Club Speed BG

Картинг Лига Club Speed BG започва!

От 28.02 до 29.03 в Sofia Karting Ring ще се проведе първи сезон на самостоятелната ни картинг лига. Ще има актуално временно класиране, състезания и награди. Тези, които си подобряват времената, ще бъдат поощрявани, заедно с най-бързите.

За желаещите да учат: по време на лигата ще има варианти за индивидуални и групови уроци.

Параметри: - Кара се на 10 минутни сесии с картове SR5. - Отстъпка: 20% за членовете на Exclusive групата с платено членство - Задължително условие е да имате активен профил в Race Facer. Ако нямате – можете да си направите на място при първото си каране - На каса само трябва да кажете, че ще карате за лигата на Club Speed BG, за да бъде зачетено времето ви за класирането. - Бонус състезания: в края на лигата ще обявим бонус състезания. За да участвате в тях трябва да имате поне една записана 10-минутна сесия в лигата - Класирането ще можете да следите тук - Изравняване на килограми: софтуерно, на 85кг. За тези под 85 се добавят 0.4 секунди за всеки 10кг разлика до 85кг

Точкуване: + 5 точки за всяка 10-минутна сесия + 5 точки за подобрено собствено време от началото на лигата + 5 точки за най-доброто общо време в лигата за деня + 10 точки за най-доброто общо време в лигата за седмицата + 10 точки за участие в бонус състезание + точки за класиране в бонус състезание (следете групата за детайли)